Ik verklaar met het aanklikken van de knop hieronder, dat de producten die ik afneem van Stichting WietOliePuur uitsluitend voor mijn eigen gebruik zijn. Ook weet ik dat het gebruik van deze producten voor eigen risico is. Voor schade en/of letsel is Stichting WietOliePuur niet aansprakelijk.

Daarnaast verklaar ik dat ik nu of in de toekomst geen schadeclaim tegen Stichting WietOliePuur zal indienen en ook geen actie zal ondernemen om de stichting tegen te werken. Ik weet dat de Stichting WietOliePuur ervan uitgaat dat ik mijn gebruik van de producten van Stichting WietOliePuur met mijn behandeld arts heb besproken.

Met het aanklikken van de onderstaande knop, verklaar is alle eerder verstrekte informatie naar waarheid te hebben ingevuld en kennis te hebben genomen van hetgeen op deze webpagina is vermeld en dit te hebben begrepen.

LET OP: BINNENKORT VERNIEUWDE WEBSITE EN PRIJZEN bestellen via ons WHATSAPP SERVICENUMMER: 0613591490 of info@wietoliepuur.nl - Kun je geen bestelling plaatsen of niet inloggen?MEER INFO
+
× WhatsApp