Help?! Een Blog schrijven..

 In Uncategorized

“Een blog schrijven voor de website WietOliePuur, wil jij dat doen?” Deze vraag werd me enige tijd geleden gesteld door Martinus, voorzitter en oprichter van de stichting, maar tevens ook, zoals ik het noem, mijn bonus-broer. Ik zei Ja, maar van binnen dacht ik “ Hoe dan?!” en “ Kan ik dit wel?”. Met goede moed toch maar begonnen, want ja, als je nooit iets probeert gaat het zeker niet lukken en zie hier het resultaat, mijn allereerste Blog. 😊

Mijn naam is Leanne Blaauw, 37 jaar jong en een geboren en getogen Almelose. Ik ben moeder van twee mooie, lieve, grappige, ondeugende en soms bloed onder je nagels weg halende dochters Juliët en Cathelijn van 9 en 7 jaar oud.
Al 9 jaar getrouwd met Christian, 39 jaar oud en technisch specialist bij een groot servicebedrijf hier in de regio. En bazinnetje van een bruine labrador van 12 jaar oud, onze Diesel, oud en ziekelijk maar o zo verschrikkelijk lief.

Tot voor kort was ik nog werkzaam voor een groothandel waar ik de administratie onder mijn hoede had, maar door automatisering komt mijn functie te vervallen en ben ik helaas bij huis. Ik verveel me echter nog geen moment, die verhalen die ze altijd vertellen kloppen als een bus. Ik ben drukker thuis met alle werkzaamheden en tijdsbestedingen dan wanneer ik 24 uur voor een baas werk. Dat neemt niet weg dat ik graag weer een leuke baan zou vinden, dus ik blijf gewoon actief zoeken.

Ondertussen werk ik al een tijd lang voor de stichting als vrijwilliger op de lezingen en seminars, maar sinds we een chatfunctie op de website hebben beheer ik deze ook. Er zit dus echt wel een persoon aan de andere kant van de lijn en geen computer zoals veel mensen verwachten of denken. Ik beantwoord vragen van leden over het inloggen, leveringen of welke olie te bestellen. Als ik denk dat Martinus ze beter te woord kan staan dan plan ik een belmoment voor ze in zodat ze advies krijgen en al hun vragen persoonlijk kunnen stellen. Superleuk om te doen alhoewel het om 03.00 uur ’s nachts wel eens slaapverwekkend kan zijn. 😉

Ook zal ik voortaan de seminars en lezingen gaan boeken en plannen. We komen namelijk ook op locatie om grotere groepen te vertellen wat we eigenlijk doen bij de stichting. Onwijs leuke en informatieve bijeenkomsten zijn dit! We ontmoeten de mensen achter het flesje olie. Vaak weten we bij de stichting precies welke olie bij welke naam hoort, maar welk gezicht hoort daar nou bij?! Dus als je dit leest en mocht denken daar hebben wij als vereniging, groep of locatie wel belang bij, neem dan contact met mij op. Ik sta je graag ter woord!!

Ik verwacht dat je een beetje een beeld hebt kunnen krijgen over wie ik ben en wat ik doe binnen de stichting.
Ik zal jullie in mijn volgende blogs meenemen in de verhalen van leden, maar ook zal ik interessante topics aanstippen en hier verder induiken, uiteraard gerelateerd aan hetgeen wat wij doen.
Ik zou zeggen.. tot snel!!

Leave a Comment

Kun je geen bestelling plaatsen of niet inloggen?MEER INFO
+
× WhatsApp