Wietolie - CannaMedSocialClub stichting WietOliePuur

Deze bijzondere wietolie wordt gemaakt van een extract die vol zit met heel veel verschillende cannabinoiden. Waarvan u de meest bekende wel zult kennen: CBD, CBG, CBN, THCV, THCA, etc.

Deze wietolie met CBD ligt tegenwoordig in elke drogisterij en is overal vrij te verkrijgen en dat zelfs zonder dokters recept.

De full-spectrum wietolie van de CannaMedSocialClub stichting WietOliePuur bevatten een ruime verscheidenheid aan cannabinoïden. De wietolie zijn aangelengd met gezonde en makkelijk door het lichaam opneembare MCT-olie. De wietolie worden in een handige pipet fles met druppelaar geleverd.

Het is belangrijk om uw maximale natuurlijke dosering te vinden voor de optimale werking.

Let op: er bestaan veel verschillende soorten wietolie en om te achterhalen welke wietolie het best bij u past geven we gratis testers weg. U betaalt de verzendkosten en wij de rest. Tevens is er een testset verkrijgbaar met een aantal verschillende soorten wietolie deze kunt u bestellen in onze webshop.

Als er vragen zijn, kunt u het beste een berichtje sturen naar ons servicenummer 0613591490 (WhatsApp, Telegram, Signal). We helpen u van harte verder!