Betalen onder rembours

Hoe werkt het?

U geeft aan wat u wilt ontvangen. Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor een bestelling / levering onder rembours is, dat de bestelling een waarde heeft van minimaal € 450,- Wij gaan uw bestelling dan inplannen voor onze onder rembours levering. De levering vindt plaats in het weekend. Samen stemmen we af op welk tijdstip we langs komen. En een uur voor aanvang sturen we een berichtje uit met de specifieke aankomsttijd. Simpel en snel.  We raden u aan om de volgende video te bekijken over onze nieuwste verzendoptie, klik op de volgende link: Video

Voordelen

Geen verzendkosten is het eerste voordeel van onder rembours bestellen, tevens is deze optie handig als je toch nog wat te vragen hebt over dit soort producten. Ook is het prettig dat je gelijk je pakketje kunt controleren om te zien of alles klopt. Nooit voor iets betalen wat je niet ontvangen hebt. Je bestelling vooruit doorgeven en zeker weten dat hij op de afgesproken dag ook komt en geen verassingen meer. 

Waarom betalen onder rembours?

Onder rembours betalen betekent dat je afrekent bij onze eigen bezorger. Met de komst van het internet is cash betalen steeds minder geworden. Je kan helaas geen geld in je computer stoppen om af te rekenen. Onder rembours betalen geeft je de mogelijkheid om wel online te kunnen shoppen maar contant af te rekenen bij onze bezorger. Word je vaak in contant geld uitbetaald of betaal je gewoon graag met contant geld, is betalen onder rembours de perfecte oplossing. Een ander groot voordeel van betalen onder rembours is dat je zeker weet dat je bestelling binnen is alvorens je betaald.

Leuke bijkomstigheid: bestelling kan ook worden bezorgd op zondag!

Rembours levering

Betaalverzoek

Geef je de voorkeur voor een betaling per link, dat kan. Wij maken gebruik van een ING rekening vanuit deze App sturen wij een betaalverzoek uit en koppelen deze aan je bestel of factuur nummer. 

Handmatig overschrijven

Kies je voor handmatig overschrijven, dan vermeld je je factuur of bestelnummer bij de omschrijving. Het pakketje wordt verzonden nadat de betaling zichtbaar is op de rekening van stichting WietOliePuur. Deze optie word veel al gebruikt door donateurs die woonachtig zijn buiten Nederland.