Betalen


Contant afrekenen (rembours)…
We raden u aan om de volgende video te bekijken over onze nieuwste verzendoptie, klik op de volgende link: Video

Voordelen:

Geen verzendkosten is het eerste voordeel van onder rembours bestellen, tevens is deze optie handig als je toch nog wat te vragen hebt over dit soort producten. Ook is het prettig dat je gelijk je pakketje kunt controleren om te zien of alles klopt. Nooit voor iets betalen wat je niet ontvangen hebt. Je bestelling vooruit doorgeven en zeker weten dat hij op de afgesproken dag ook komt en geen verassingen meer.

Waarom betalen onder rembours

Onder rembours betalen betekent dat je afrekent bij onze eigen bezorger. Met de komst van het internet is cash betalen steeds minder geworden. Je kan helaas geen geld in je computer stoppen om af te rekenen. Onder rembours betalen geeft je de mogelijkheid om wel online te kunnen shoppen maar contant af te rekenen bij onze bezorger. Wordt je vaak in contant geld uitbetaald of betaal je gewoon graag met contant geld, is betalen onder rembours de perfecte oplossing. Een ander groot voordeel van betalen onder rembours is dat je zeker weet dat je bestelling binnen is alvorens je betaald.

betalen

De bezorger komt met het pakketje voor de deur en dan reken je direct cash af. Heb jij contant geld in huis en is het een doorn in je oog dat je hiermee zo slecht kan betalen online? Dan is betalen onder rembours de oplossing. Met een betaling onder rembours kan je namelijk het volledige bedrag bij de bezorger afrekenen. Handig als je houdt van zekerheid ( je betaald alleen als je bestelling ook echt bezorgd wordt ) Heb je geen geld op je rekening maar wel contant geld in huis? Kies dan voor betalen onder rembours!

Hoe werkt het?

U geeft aan wat u wilt ontvangen. Een belangrijke voorwaarde om in aanmerking te komen voor een bestelling / levering onder rembours is, dat de bestelling een waarde heeft van minimaal € 200,- Wij gaan uw bestelling dan inplannen voor onze onder rembours levering. De levering gebeurt bijna altijd in het weekend op een Zaterdag of een Zondag. Bij WietOliePuur, onderdeel van OneStepCommunity rijden we elk weekend rond om bestellingen bij onze donateurs af te leveren.

We Sturen u een App op de dag van levering en een uur voor we bij u aankomen. U zorgt ervoor dat u de betaling kan doen. Als we bij u aankomen hoeft u niets meer te doen dan het pakketje aan te pakken bij de voordeur, en om af te rekenen. Als u de pakketbezorger iets wilt aanbieden qua koffie of thee is het handig om dit aan te geven in de App die u van ons ontvangt als we nog een uur van u verwijdert zijn. Alle bezorgers zijn vrijwilligers of medewerkers van de stichting WietOliePuur of vrijwilligers / medewerkers van ons platform. Zo kan het maar zo gebeuren dat Martinus van Lies en of Kimberley Scheve bij u voor de deur staan om uw pakketje af te leveren!

Planning

Onze planning ziet er doorgaans zo uit:

1e weekend: Overijssel, Gelderland, Flevoland

2e weekend: Drenthe Groningen, Friesland 

3e weekend: Zeeland, Brabant, Limburg

4e weekend: Utrecht, Noord – & Zuid Holland

Plaats uw bestelling strategisch en spaar de verzendkosten uit!

Voorwaarden onder rembours betalen

U bent donateur van de stichting.

Uw bestelling bedraagt minimaal € 100,-
U zorgt voor contante betaling bij aflevering

Treffen wij niemand thuis aan en heeft u ons niet ingelicht?
Dan brengen wij u €25,- voorrijkosten in rekening.

Vragen, Tips of Advies?

Servicenummer: 0613591490 (WhatsApp, Telegram, Signal)
Email: info@wietoliepuur.nl
Telefoon: 0850662351

Overige betaalmethodes:

Ideal Betaallink

Op de website van de stichting WietOliePuur kunt u bij het afrekenen kiezen voor de mogelijkheid om een Ideal betaallink te ontvangen. U plaatst een bestelling en ontvangt vervolgens van de stichting WietOliePuur een betaalverzoek via WhatsApp of e-mail. Ideal werkt op de website van WietOliePuur net iets anders dan u gewend bent. Bij ons plaatst u een bestelling en ontvangt u enige momenten later een betaalverzoek.

handmatig overschrijven

Als u kiest voor handmatig overschrijven, wordt uw bestelling verzonden nadat de betaling zichtbaar is op de rekening van stichting WietOliePuur.

Deze optie word veel al gebruikt door donateurs die woonachtig zijn buiten Nederland.

Verzendopties:

verzending en bezorging

We raden u aan om de volgende video te bekijken over onze nieuwste verzendoptie.

>> Klik hier om de video te bekijken <<

 1. Donateurschap Basis:
  In het donateurschap Basis betaald u binnen Nederland €10,- per verzending.
 2. Donateurschap Pro:
  In het donateurschap Pro betaald u binnen Nederland €10,- per verzending. U ontvangt bij uw bestelling gratis pakketverzekering.
 3. Donateurschap Kweek:
  Bent u kweek donateur, dan ontvangt u elk jaar na het inleveren van de biomassa een X bedrag aan shop tegoed. U kunt uw shop tegoed besteden in de webshop van WietOliePuur. Het enigste wat u nog betaald zijn de verzendkosten van €10,- net als in het donateurschap basis.
 4. Contant afrekenen:

  Dit is een optie waarbij enkele voorwaarden gelden, zoals hier boven omschreven. Het grote voordeel van contant afrekenen is dat men geen verzendkosten hoeft te betalen.