wietolie-foto

De stichting WietOliePuur is ontstaan door de toenemende behoefte aan oliën, crémes en pasta’s met gezondheidsvoordelen. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk, die producten verstrekt aan personen die daar baat bij hebben.

De stichting is opgericht via de Europese richtlijnen van ENCOD: The European Coalition for Just and Effective Drug Policies. Onze doelen zijn het begeleiden, ondersteunen en informeren van donateurs die geïnteresseerd zijn en belang hebben bij het gebruik van onze producten.

De Stichting WietOliePuur is van mening dat ieder mens die niet geholpen is met de reguliere middelen het recht heeft alles te proberen om hun levenskwaliteit te verhogen of te verbeteren door het gebruik van onze producten. Wij willen onze donateurs het hoogst haalbare gezondheidsvoordeel kunnen aanbieden.

foto-wiettt
Over ons

Tijd is kostbaar, daarom willen we het voor de donateurs zo makkelijk mogelijk maken. Wij kiezen er dan ook voor om alle producten uit ons assortiment zo compleet en gebruiksvriendelijk mogelijk aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan makkelijk te doseren pipetflesjes en crèmes in hersluitbare potjes.

Al onze producten zijn van kwalitatief hoog niveau en worden door een onafhankelijk laboratorium uitgebreid getest. De testrapporten zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Inzage is mogelijk op onze testrapportage pagina.

cbd-oil_0002_1

MISSIE

Wij streven naar legalisatie van hennep- en cannabis producten in Nederland en zijn voor het decriminaliseren van de zwarte markt. Er zijn namelijk veel malafide handelaren die geld willen verdienen door veel te dure, vervuilde of niet werkzame producten te verkopen, daarom verstrekken wij geteste producten tegenover een zo laag mogelijke kostendekkende donatie.

cbd-oil_0001_2

Bevoorrading

Het nieuwe kabinet gaat toestaan dat in een aantal gemeenten legale wiet wordt verspreid. De overheidswiet wordt landelijk geteeld en vervolgens verspreid onder diverse gemeenten. Wij zouden ons graag aanmelden voor dit experiment en onze voorraad bij de overheid inkopen, zodat wij als stichting meewerken aan het decriminaliseren van de zwarte markt.

cbd-oil_0000_3

Locatie wens

Wij zouden ons graag op een centrale locatie vestigen, waar wij onze producten op een zo transparant mogelijk manier kunnen produceren – waar alle instanties die het nodig achten een controle uit te voeren – van harte welkom zijn.

Onze producten bestellen?

× WhatsApp