Over Wiet Olie Puur

Wij vertellen je graag wie wij zijn!

Stichting WietOliePuur en Welzijnsproducten

Sinds de toenemende vraag naar welzijnsproducten heeft de non-profitorganisatie Stichting WietOliePuur haar intrede gemaakt. In samenwerking met donateurs cultiveren, extraheren, en verschaffen we producten aan degenen die er profijt van hebben. 

Onze oprichter, Martinus van Lies, deelt zijn ervaring met deze producten en verzorgt lezingen over hennepplanten en cannabis. Maar de opkomst van dergelijke organisaties, zoals Stichting WietOliePuur, draagt bij aan het doorbreken van taboes rondom deze producten.

Missie volgens ENCOD-richtlijnen

In overeenstemming met de richtlijnen van ENCOD, de Europese coalitie voor rechtvaardig en effectief drugsbeleid, is WietOliePuur opgericht. Onze voornaamste doelstelling is donateurs begeleiden, ondersteunen, en informeren over cannabisproducten.

ENCOD heeft ons officieel erkend als een Cannabis Social Club (CSC), met onze website gehost op hun platform. CSC’s worden breed geaccepteerd als een doeltreffend model voor het reguleren van cannabisgebruik in de Europese Unie.

We bevelen ten stelligste aan dat individuen en organisaties de website van ENCOD raadplegen omdat voor uitgebreide informatie over de Europese richtlijnen voor CSC’s je hier terecht kunt.

Recht op Alternatieve Opties

Bij Stichting WietOliePuur hechten we groot belang aan het recht van eenieder om alternatieven te overwegen wanneer traditionele behandelingen tekortschieten. Het recht op zelfbeschikking, waarbij individuen vrij moeten zijn om te bepalen wat er met hun lichaam gebeurt, staat centraal in onze overtuiging. 

We benadrukken echter dat advies en begeleiding van een arts of specialist altijd noodzakelijk zijn bij het gebruik van deze producten. Maar op onze website kun je een doktersbrief en informatie van het bureau voor medische cannabis downloaden om te bespreken met je behandelaar.

img 3397
Gedoogbeleid

Volgens de website hennepadvocaat-hennepkwekerij.nl is het aanwezig hebben van 5 hennepplanten in beginsel gedoogd, zonder strafvervolging. Er geldt wel een voorwaarde dat de verdachte de planten moet afstaan en toestemming moet geven voor hun vernietiging. 

Indien het Openbaar Ministerie toch vervolgt, zal de rechter het OM niet-ontvankelijk verklaren. Op basis hiervan verdeelt de Stichting WietOliePuur jaarlijks duizenden zaadjes.

 

De informatie die we delen over cannabisproducten is bedoeld als algemene kennis en is geen vervanging voor medisch advies van een arts. We doen geen medische uitspraken en raden u aan om altijd een arts te raadplegen.

We zijn geen artsen en de informatie die we delen is niet bedoeld als diagnose of behandelingsadvies

Pasta extracten, wat kun je er mee doen?

Natuurlijke Variabiliteit van Onze Producten
De Stichting WietOliePuur hanteert natuurlijke producten waarvan de samenstelling kan wijzigen afhankelijk van bewaaromstandigheden. We geven daarom de voorkeur aan verdunningen boven percentages. Omdat de kwaliteit van onze pasta-extracten blijft gewaarborgd dankzij externe laboratoriumanalyse.

100% Biologische Planten voor Onze Pasta
Onze pasta wordt vervaardigd uit uitsluitend organische planten die we verkrijgen via het kweekproces van onze stichting. Onze donateurs cultiveren gezamenlijk meer dan 10 cannabissoorten. Waarbij we specifiek die varianten selecteren die als meest effectief zijn geïdentificeerd op de medicinale zoekmachine PubMed.

BEVOORRADING

De stichting WietOliePuur verkrijgt haar producten via haar donateurs. We hebben een speciaal programma voor onze donateurs om hen te helpen bij het kweken en extraheren van cannabis. 

Onze stichting wil ook graag deelnemen aan het wietexperiment en onze voorraad via de overheid inkopen, omdat we zo bij dragen aan de decriminalisering van de plant.

MISSIE

De Stichting WietOliePuur heeft als doel om te helpen bij het legaliseren van hennepproducten en cannabis in Nederland. Dit doen wij door te werken aan decriminalisering van de markt. 

Er zijn veel bedrijven die vervuilde of onwerkelijke producten verkopen, alleen om geld te verdienen. Daarom bieden wij schone en geanalyseerde producten tegen een zo laag mogelijk kostendekkende donatie. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk.

ONTHEFFING

Wij streven ernaar om ons op een centrale locatie te vestigen waar wij onze producten zo transparant en zuiver mogelijk kunnen produceren. Alle instanties die een controle willen uitvoeren zijn welkom. 

Wanneer we een vergunning krijgen, kunnen we onze benodigde voorraden via de overheid inkopen, en zo de malafide handelaren op de zwarte markt benadelen.

Laat een recensie achter en/of lees ze hieronder!

Bij de stichting WietOliePuur willen we graag dat onze klanten tevreden zijn met de producten die we aanbieden. 

Daarom waarderen we het zeer als onze klanten hun mening delen over onze producten door middel van een eerlijke en uitgebreide recensie. 

Dit kan geheel anoniem gedaan worden. Door een recensie achter te laten, help je niet alleen jezelf of de stichting, maar ook anderen die nog twijfelen of angst hebben bij het gebruik van deze producten.

Het delen van jouw ervaring kan hen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. We hopen daarom dat je bereid bent om jouw ervaringen met ons te delen. Zodat we onze producten en diensten kunnen blijven verbeteren.

Meedoen met onze acties?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!