Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende sterkten. Om de sterkten te bepalen maken we gebruik van een verdunmethode.

Dit is heel simpel:

Wij gebruiken 20 gram pure pasta op 1 liter MCT olie voor de sterkte licht; Bij de sterkte basis is het 40 gram; bij sterk is dat 60 gram; extra sterk 80 gram, en extreem wordt gemaakt met 100 gram pure pasta.
Totaal hebben we dus 5 sterkten. We werken met een natuurlijk product, waarvan de samenstelling kan veranderen als het product iets langer staat. Vandaar dat we werken met verdunningen i.p.v. percentages.
Uiteraard worden onze pasta extracten altijd getest door een extern laboratorium om de kwaliteit te waarborgen.

Vragen over onze sterkten?

Neem gerust even contact op met ons service nummer 0613591490 of email naar info@wietoliepuur.nl

Nieuwsbrief

Regelmatig versturen wij een nieuwsbrief met een bepaald thema. Wat kunt u verwachten van onze nieuwsbrief? Een interessant onderwerp in combinatie met een FLINKE kortingsactie die aansluit op het onderwerp uit de nieuwsbrief. Uniek beeldmateriaal en een kijkje achter de schermen bij de stichting, en ervaringen van donateurs worden hierin besproken.

Wilt u ook extra korting ontvangen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via ons WhatsApp service nummer of info@wietoliepuur.nl

Via onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+ en eigen website) kunt u allerlei instructievideo’s vinden met betrekking tot onze producten en overige informatie over de stichting.

Betrouwbaar en snel verstuurd.

Ik heb de vaporizer wiet liquid besteld. En ik had daar wat vragen over. En die zijn zeer duidelijk en professioneel beantwoord.
- Emmen

Ik ben er zo blij mee.

Ik heb alle coffeeshops in Rotterdam e.o gehad en gevraagd naar buiten wiet maar er is er geen 1 die dat verkoopt. Dus ik ben reuze blij met deze stichting. Jullie doen goed werk dus complimenten van mij.
- SPIJKENISSE

Super

Altijd snel contact. Zeer betrouwbaar. Vriendelijk. En onmisbaar!!
- Oost-Souburg

Goede website

Leuke website met veel producten van qualiteit. Snelle service en ook een zeer vriendelijke klantenservice :)
- Valkenswaard

Goede service en goede producten

Goede service en goede producten
- Amsterdam

Top

Een zeer prettig, professioneel en gedreven team. Bij vragen staan ze altijd klaar en elke bestelling verloopt vlekkeloos. Tevens veel kennis van wat ze aanbieden!
- Assen

Top service! Goed spul

Super
- Den Haag

Erg goed begeleid met het gebruik van witolie

Na 3 x per dag 2 druppels te nemen voel ik me een stuk beter
- Rheden
508 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Bij de CsC stichting WietOliePuur hechten we veel waarde aan klantervaringen, vandaar dat we een eerlijke recensie erg op prijs stellen. Wij vragen u dan ook van harte om een eerlijke en uitgebreide recensie achter te laten, nadat u onze producten heeft gebruikt. Dit mag geheel anoniem. Een recensie achterlaten doet u niet alleen voor uzelf, of voor de stichting, maar voor de mensen die nog twijfel of angst kennen bij het gebruik van dit soort producten.

Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met een bepaald thema. Wat kunt u verwachten van onze nieuwsbrief? Een interessant onderwerp in combinatie met een FLINKE kortingsactie die aansluit op het onderwerp uit de nieuwsbrief. Uniek beeldmateriaal en een kijkje achter de schermen bij de stichting, en ervaringen van donateurs worden hierin besproken.

Wilt u ook extra korting ontvangen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via ons WhatsApp service nummer of info@wietoliepuur.nl

Via onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Google+ en eigen website) kunt u allerlei instructievideo’s vinden met betrekking tot onze producten en overige informatie over de stichting.
Op het YouTube kanaal van de stichting WietOliePuur vindt u veel verschillende video’s over cannabis en hennep producten. Hieronder vindt u een link naar een playlist op het YouTube kanaal van OsC (OneStepCommunity) en WietOliePuur. In deze playlist vindt u een aantal video's met de meeste gestelde en gevraagde informatie. U doet er verstandig aan om deze korte video' zorgvuldig te bestuderen. https://youtube.com/playlist?list=PL6MHKZZSaqa38qzp9Hea2jgxySVpwT0XE