wietolie-foto

Wij voelen ons verantwoordelijk voor elke bestelling die via onze website wordt geplaatst. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat de meeste nieuwkomers niet de juiste producten en/of percentages bestellen, waardoor het gewenste effect niet bereikt wordt.

Wij verzoeken u dan ook contact met ons op te nemen via de chatfunctie onderin de pagina. U bent dan rechtstreeks verbonden met een van onze medewerkers die u precies kunnen uitleggen hoe u onze producten zo veilig, effectief en geld besparend mogelijk gebruikt kunnen worden.

Tijdens deze chat ontvangt u een 10% kortingscode
(vrij te besteden).

Ruim 2300 geregistreerde leden gingen u met succes voor.

De stichting WietOliePuur is ontstaan door de toenemende behoefte aan oliën, crémes en pasta’s met gezondheidsvoordelen. Wij zijn een Stichting zonder winstoogmerk, die producten verstrekt aan personen die daar baat bij hebben.

De stichting is opgericht via de Europese richtlijnen van ENCOD: The European Coalition for Just and Effective Drug Policies. Onze doelen zijn het begeleiden, ondersteunen en informeren van donateurs die geïnteresseerd zijn en belang hebben bij het gebruik van onze producten.

De Stichting WietOliePuur is van mening dat ieder mens die niet geholpen is met de reguliere middelen het recht heeft alles te proberen om hun levenskwaliteit te verhogen of te verbeteren door het gebruik van onze producten. Wij willen onze donateurs het hoogst haalbare gezondheidsvoordeel kunnen aanbieden.

foto-wiettt
Over ons

Tijd is kostbaar, daarom willen we het voor de donateurs zo makkelijk mogelijk maken. Wij kiezen er dan ook voor om alle producten uit ons assortiment zo compleet en gebruiksvriendelijk mogelijk aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan makkelijk te doseren pipetflesjes en crèmes in hersluitbare potjes.

Al onze producten zijn van kwalitatief hoog niveau en worden door een onafhankelijk laboratorium uitgebreid getest. De testrapporten zijn openbaar en toegankelijk voor iedereen. Inzage is mogelijk op onze testrapportage pagina.

cbd-oil_0002_1

MISSIE

Wij streven er naar om zoveel mogelijk mensen te helpen, het legaliseren van hennep- en cannabis producten in Nederland, en decriminalisatie van de zwarte markt. Er zijn namelijk veel malafide handelaren die geld willen verdienen door veel te dure of te goedkope, vervuilde of niet werkzame producten te verkopen. Daarom verstrekken wij geteste producten tegenover een zo laag mogelijke kostendekkende donatie. Wij zijn dan ook een stichting zonder winstoogmerk.

cbd-oil_0001_2

BEVOORRADING

Het kabinet gaat toestaan dat in een aantal gemeenten op een legale wijze hennep en cannabis mag worden verspreid. De hennep en cannabis producten worden landelijk geteeld door  en vervolgens verspreid over diverse gemeenten. Wij zouden ons graag aanmelden voor dit experiment en onze voorraad bij de overheid inkopen, zodat wij als stichting meewerken aan het decriminaliseren van de zwarte markt. De voorraad van de stichting wordt geteeld in tientallen verschillende gemeenten. Bij de stichting zijn diverse donateurs die wegens financiële problematiek geen olie kunnen bekostigen. Voor deze leden bestaat er de mogelijkheid om een 5-tal zaadjes te krijgen, om in eigen tuin deze planten biologisch te laten groeien. De leden die mee werken aan deze projectjes, ontvangen maandelijks gratis een fles olie en een potje crème. De planten worden eind oktober overal geoogst, gedroogd en verwerkt om de complete stichting mee te bevoorraden. De stichting staat achter zijn leden, en  neemt de volle verantwoording op zich bij een eventuele controle in uw tuin. Nederlands beleid inzake hennep en cannabis: als u 5 planten of minder in uw tuin heeft staan, en u doet bij een eventuele controle vrijwillig afstand van deze planten, volgt er geen proces verbaal. Het beleid in Nederland is 0. En geen 5 planten zoals velen denken.

cbd-oil_0000_3

ONTHEFFING

Wij zouden ons graag op een centrale locatie vestigen, waar wij onze producten op een zo transparant mogelijk manier kunnen produceren – waar alle instanties die het nodig achten een controle uit te voeren – van harte welkom zijn. En mochten wij een ontheffing krijgen, dan kunnen wij onze benodigde voorraden inkopen via de overheid om zo nogmaals de malafide handelaren die grof geld verdienen op de zwarte markt te benadelen.

Onze producten bestellen?

LET OP: BINNENKORT VERNIEUWDE WEBSITE EN PRIJZEN bestellen via ons WHATSAPP SERVICENUMMER: 0613591490 of info@wietoliepuur.nl - Kun je geen bestelling plaatsen of niet inloggen?MEER INFO
+
× WhatsApp