Over Wiet Olie Puur

Wij vertellen je graag wie wij zijn!

De Stichting WietOliePuur is ontstaan uit de groeiende vraag naar producten die voordelen hebben voor het welzijn. Wij zijn een non-profit organisatie die samenwerkt met onze donateurs om producten te kweken, te extraheren en aan mensen te verstrekken die er baat bij hebben. De stichting is opgericht door Martinus van Lies, die zelf ervaring heeft met deze producten en nu lezingen en presentaties geeft over hennepplanten en cannabis. De taboesfeer rondom deze producten begint te verdwijnen door het ontstaan van organisaties zoals de Stichting WietOliePuur.
WietOliePuur is opgericht volgens de richtlijnen van ENCOD, de Europese coalitie voor rechtvaardige en effectieve drugsbeleid. Ons doel is om donateurs te begeleiden, te ondersteunen en te informeren over het gebruik van producten gemaakt van cannabis. Wij zijn erkend als officiële Cannabis Social Club door ENCOD en onze website is te vinden op hun platform. Cannabis Social Clubs (CSC’s) zijn een van de meest geaccepteerde en wijdverspreide modellen voor het reguleren van cannabisgebruik in de Europese Unie. Wij raden personen en instanties aan om een kijkje te nemen op de website van ENCOD voor meer informatie over de Europese richtlijnen voor CSC’s.
De Stichting WietOliePuur gelooft dat iedereen het recht heeft om alles te proberen om de kwaliteit van zijn of haar leven te verbeteren als reguliere methoden niet werken. Iedereen moet de vrijheid hebben om te beslissen wat er met zijn of haar lichaam gebeurt, inclusief medische handelingen en medicijngebruik. Dit principe wordt ook wel het recht op zelfbeschikking genoemd. Houd er echter wel rekening mee dat het gebruik van deze producten altijd in overleg met een arts of specialist moet gebeuren. Onze website biedt ook een doktersbrief en informatie van bureau medische cannabis die je kunt downloaden en meenemen naar uw behandelend arts of specialist.
img 3397

Volgens de website hennepadvocaat-hennepkwekerij.nl is het aanwezig hebben van 5 hennepplanten in beginsel gedoogd, zonder strafvervolging. Er geldt wel een voorwaarde dat de verdachte de planten moet afstaan en toestemming moet geven voor hun vernietiging. Indien het Openbaar Ministerie toch vervolgt, zal de rechter het OM niet-ontvankelijk verklaren. Op basis hiervan verdeelt de Stichting WietOliePuur jaarlijks duizenden zaadjes aan geregistreerde donateurs die actief meewerken aan het kweken en extraheren van de producten.

LET OP: 

De informatie die we delen over cannabisproducten is bedoeld als algemene kennis en is geen vervanging voor medisch advies van een arts. We maken geen medische uitspraken en raden u aan om altijd een arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van cannabisproducten. We zijn geen artsen en de informatie die we delen is niet bedoeld als diagnose of behandelingsadvies

Pasta extracten, wat kun je er mee doen?

De Stichting WietOliePuur werkt met een product van natuurlijke oorsprong, waarvan de samenstelling kan veranderen als het product wordt bewaard. Daarom gebruiken we verdunningen in plaats van percentages. Onze pasta extracten worden altijd door een extern laboratorium getest om de kwaliteit te waarborgen.

De pasta wordt gemaakt van 100% biologische planten, die zijn verkregen via het kweekproces van de stichting. Onze donateurs  kweken samen meer dan 10 soorten cannabis, waarvan we de soorten gebruiken die op de medicinale zoekmachine PubMed als de meest effectief worden beschouwd.

BEVOORRADING

De stichting WietOliePuur, ook wel bekend als de CannaMedSocialClub, verkrijgt haar producten via haar donateurs die samen met ons kweken en extraheren. We hebben een speciaal programma voor onze donateurs om hen te helpen bij het kweken en extraheren van cannabis. Onze stichting wil ook graag deelnemen aan het wietexperiment en onze voorraad via de overheid inkopen, om zo bij te dragen aan de decriminalisering van de zwarte markt.

MISSIE

De Stichting WietOliePuur heeft als doel om zoveel mogelijk donateurs te helpen bij het legaliseren van hennepproducten en cannabis in Nederland. Dit doen wij door te werken aan decriminalisering van de zwarte markt. Er zijn veel bedrijven die vervuilde of onwerkelijke producten verkopen, alleen om geld te verdienen. Daarom bieden wij geteste producten tegen een zo laag mogelijke kostendekkende donatie. Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk.

ONTHEFFING

Wij streven ernaar om ons op een centrale locatie te vestigen, waar wij onze producten zo transparant mogelijk kunnen produceren. Alle instanties die controle willen uitvoeren zijn welkom. Als we een vergunning krijgen, willen we onze benodigde voorraden via de overheid inkopen, om zo de malafide handelaren op de zwarte markt te benadelen.

Prachtige tegemoetkoming in zelfverzorging!

Zelf heb ik een Europees diploma Herborist oftewel iemand welke kruiden* aan de apotheek mag/zou leveren. Deze buitenwiet producten én pure toppen zijn naar eigen ervaring: echt heel gezond! Heerlijk voel ik me erbij dat m’n hersenen tot rust komen en gevoed raken naast de ontspanning, coffeeshop wiet ontregelt me terwijl deze wiet en producten me beter helpt focussen plus dat m’n pan hersenen goed ontspannen! Dank jullie wel voor het organiseren. Keep on going!
Maastricht

Prima producten prima service snelle levering, heb nog niet alles kunnen proberen

Ik heb nog niet alles kunnen uitproberen van het testmandje maar ben tot nu toe heel tevreden. woensdags besteld vrijdag al in huis.
Amsterdam

Geweldig team – bedrijf

Heel tevreden over de producten. Klantvriendelijk.en goede info . Erg blij dat ze heel uitgebreid zijn met volop wetenschappelijke kennis. Heb veel baat bij mijn wop producten . Snelle verzending ..en altijd veel acties. Top !
Roosendaal

Geweldig

Goede kwaliteit en service en voorlichting
Amersfoort

Heel goed

Goede klantenservice en heel goed verpakt en ook goeie wiet lekker sterk
Nijmegen

Genezen kan het mij niet meer, wel de Kwaliteit van leven!

Ik ben dankbaar dat dit bestaat. Mijn PPMS (primair progesieve ms) een zenuwziekte die niet over houd,daarnaast komen er lichamelijke klachten. Dit is voor mij het nieuwe nu. Ik ben dankbaar dat mijn lichamelijke klachten even op pauze komen te staan. Vooral spasmen,blaas en door kunnen slapen. Ondanks dat ik hier medisch aan geholpen word. Het is het net niet helaas. Ik ben ook dankbaar voor deze hulp! Nogmaals mijn dank aan http://www.wietoliepuur.nl/ Met vriendelijke groet, John V
Rotterdam

gewoon goed

goede producten en goede service en informatie
oud beijerland

Beste webshop ever

Staan altijd klaar om je te helpen/adviseren. Producten zijn top!
Rum
740 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Bij de stichting WietOliePuur willen we graag dat onze klanten tevreden zijn met de producten die we aanbieden. Daarom waarderen we het zeer als onze klanten hun mening delen over onze producten door middel van een eerlijke en uitgebreide recensie. Dit kan geheel anoniem gedaan worden. Door een recensie achter te laten, help je niet alleen jezelf of de stichting, maar ook anderen die nog twijfelen of angst hebben bij het gebruik van deze producten. Het delen van jouw ervaring kan hen helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. We hopen daarom dat je bereid bent om jouw ervaringen met ons te delen, zodat we onze producten en diensten kunnen blijven verbeteren.

Meedoen met onze acties?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!