Cannabis Totaal Kuur

Met de juiste begeleiding helpen wij je verder

Onderstaande informatie is een passage uit het boek van Martinus van Lies…

De cannabis totaal kuur in diverse opties is in het leven geroepen nadat we ooit de bekende cannabisactivist uit Canada tegenkwamen Rick Simpson. Rick Simpson is volgens velen de heruitvinder van de wietolie en vooral het pure extract. Als je cannabis extraheert via een simpele water destillator krijg je uiteindelijk als alle alcohol eruit is gehaald te maken het pure extract. Dit is een zeer sterk extract dat een erg hoog percentage aan thc en vele andere cannabinoïden bevat. Rick beweert dat hij er duizenden mensen mee geholpen heeft en dat het hem zelfs van zijn kanker heeft afgeholpen. 

We hebben op ons YouTube kanaal de “CannaLiveStream” een video met ondertiteling waarin hij vertelt over de vele personen die met kanker bij hem kwamen. Ik ben geen dokter en doe geen uitspraken zoals Rick dat doet over kanker en wietolie. Maar ik kan u uit eigen ervaring vertellen zoals bij mijn moeder destijds, dat het soms wonderbaarlijk kan werken!

Nu ben ik na vele jaren, er denk ik ook achter dat men veel meer goed doet, dan alleen de cannabis extracten gebruiken. En dat wanneer men ziek is ook vaak veel andere dingen opeens worden ingezet. We gaan gezonder eten en wat meer bewegen, we nuttigen belangrijke supplementen, doen allerlei testen van voedselintolerantie tot noem maar op. Om te zien waar we staan. Als je dit in combinatie doet met cannabis om goed te slapen en je voegt er helende en niet psychoactieve paddenstoelen aan toe, kan het zijn dat je er binnen de kortste keren veel beter uit gaat zien en dat het lijkt dat jij de winnaar bent en niet je ziektebeeld.

Wij hebben daarom een cannabis totaal kuur in elkaar gezet, een kuur met opties waarin u enkel het pure extract betaalt en de rest er eigenlijk compleet gratis bij krijgt. Van de coaching tot de olie en andere producten. U hoeft bij aanschaf van de totaal kuur geen cent meer te betalen en ontvangt regelmatig producten om uw kuur weer mee aan te vullen.

Waarom als men echt ziek is de kuur doen? Als je niet meer kan werken en moet knokken om te overleven en/of om een leven te verlengen, heeft men veelal minder geld en kan een kuur als deze een onmogelijke opgave lijken om te bekostigen. We gaan er op achteruit als we afhankelijk worden van uitkeringen en moeten vaak en veel bijbetalen op onze medicijnen. Daarom is deze totaal kuur één van de minst winstgevende producten waar wij als stichting zonder winstoogmerk niet van wakker liggen. We willen helpen en ja daar hoort geld bij. Zonder geld kunnen we niet bestaan en niet iedereen betalen die zich dagelijks als vrijwilliger of in loonverband inzet om u te helpen aan uw pakketje of advies. Het pakket heeft een waarde van rond de 4000,- euro en word al veel goedkoper aangeboden dan wat hij in werkelijkheid is.  

 

De cannabis totaal kuur is een geruststellende kuur waarin u met begeleiding niet meer hoeft na te denken over wat het gaat kosten en hoe u deze producten moet inzetten. Via een dagelijkse update via een groepsapp houden we elkaar op de hoogte. Een groepsapp waarin de gebruiker aangeeft wie er allemaal mee mag kijken. Dit mag iedereen zijn van arts tot familieleden, want samen staan we sterk en weten we meer dan eenieder van ons afzonderlijk. De kuur waarin we gaan bouwen aan de spiegel is voor een langere tijd, gemiddeld duurt het een maand of 6 en soms wel 8 tot de pasta volledig is genuttigd. Volgens Rick Simpson en PUBMED moet je 60 gram puur extract binnenkrijgen, oftewel de 60 gram RSO-pasta binnen 90 dagen consumeren.

Wij weten uit ervaring dat begeleiding erg belangrijk is, want je kunt niet zomaar aan de pasta beginnen. Het is erg geconcentreerd en kan snel een overdosering veroorzaken. Vandaar de coaching en de dagelijkse updates. We werken aan de spiegel tot we uiteindelijk aan de pasta kunnen beginnen. Meestal duurt het een x aantal flesjes van basis, sterk tot aan de extreem, tot je spiegel voldoende is opgebouwd om de olie te laten staan en om over te gaan op de pasta. Dit wordt in goed overleg dagelijks in de app bekeken en besproken.

Om de week evalueren we of we ook andere producten, zoals een thee, zetpil e.d. kunnen toevoegen aan het schema. Dit doen we om alle mogelijke manieren van opname door het lichaam te stimuleren. Het blijkt uit de wetenschap enorm te verschillen hoe dit soort producten binnen te krijgen. Vandaar dat wij alles stimuleren; van thee tot capsules en van olie tot pasta en dat bekijken we wekelijks. In de meeste gevallen voegen we na het gebruik van de olie zelf samengestelde thee toe. 

 

Deze Thee bestaat uit een aantal belangrijke soorten en wordt aangegeven in de boeken van de wereldberoemde arts William Li. Hij heeft een bijzonder boek geschreven met de naam ‘Eet om ziekte te verslaan’. Daarin gaat hij uitvoerig in op de werking van groene en witte thee. Hij kijkt vooral wat het kan doen voor het lichaam als het in bepaalde hoeveelheden langere tijd wordt geconsumeerd. Nogmaals alles wat we doen en doorgeven is informatie uit boeken en video’s van bekende en gerenommeerde artsen en specialisten. We houden ons ver van alternatieve en dergelijke uitspraken.

Zetpillen worden er op een gegeven moment ook aan toegevoegd, omdat darm opname een aantal groot voordelen heeft. Het vergroot het effect van de werkzame stoffen, maar je ervaart geen of een mindere high. Door opname via de endeldarm omzeil je ook dat het lichaam de goede stoffen niet via het maagzuur filtert . Maagzuur kan zorgen voor afbraak, en een hele belangrijke; de lever wordt ook niet belast. Opname via de darmen zorgt ervoor dat de juiste stoffen rechtstreeks in uw bloedbaan terecht komen. En dat kan weer erg veel voordelen hebben, maar u moet er zeker van zijn dat het om biologische en 100% betrouwbare producten gaat. 

 

Ik ga zo verderop iets vertellen wat malafide verkopers zijn en hoe u ze kunt herkennen. Al met al is de cannabis kuur een geweldige optie voor mensen die echt verschil willen maken, want ook verderop ga ik meer uitleg geven over wat we in de kuur stimuleren. Van beweging veel zuurstof tot supplementen en paddenstoelen. Van yoga tot gezonde voeding en ga zo maar door!

 

Als er vragen zijn over de kuur kunt u het beste even een berichtje naar ons zenden en we willen u graag uitleg geven hoe en wat er allemaal onder het product te lezen is.

De kuur toegelicht

Klik op onderstaande afbeelding(en) om een kijkje te nemen bij het product ‘Cannabis RSO All-in-one kuur’.

De all in one kuur (cannabis RSO-kuur) met begeleiding

Bij de stichting kan men uiteraard een complete cannabis ook wel, Rick Simpson onverdunde pasta kuur (afgekort RSO) afnemen. RSO staat voor Rick Simpson Oil.

 • Vanwege hygiëne voorschriften kunnen wij de producten die verzonden zijn niet retour nemen. Mocht u de kuur willen aanschaffen, houd hier dan rekening mee!
 • Wist u dat er op PubMed de medicinale zoekmachine die elke dokter kent meer dan 8000 afgeronde onderzoeken staan naar cannabis!
 •  Betalen in termijnen? Neem dan contact met ons op.

Welke soorten RSO complete kuren hebben wij:

 
We hebben 3 varianten pasta: 
 
 • THC
 • HHC
 • CBD

Wilt u weten welke variant voor jou geschikt zijn? Neem dan contact met ons op. Martinus neemt de tijd samen met u en uw naasten tijdens een bel of FaceTime gesprek, of bij ons op locatie in Almelo om alle vraagtekens weg te halen die er zijn. Dit is geheel kosteloos.

Terugkomend op de kuur van de stichting WietOliePuur:

 • Het belangrijkste van de kuur is dat men nooit meer een product hoeft bij te bestellen, want alle producten worden gratis nagestuurd en aangevuld tot de 60 gram pasta is verwerkt.
 • De kuur bevat deze onder de 3 soorten wiet en CBD oliën, vezel capsules, zetpillen, cannabis thee, CBD-olie 40% en natuurlijk de 60 gram pure pasta.
 • De pasta is in pure en onverdunde vorm, wat ook wel als het PURE extract van de hennep/ cannabis plant kan worden gezien.
 • Het is een teerachtige substantie die veel van de belangrijke cannabinoïden uit de cannabis/ hennep plant bevat.
 • We weten uit ervaring bij de stichting dat men niet zomaar kan beginnen aan een kuur en dat het belangrijk is om dit in overleg met Martinus af te stemmen. Waarom? Het is belangrijk om een spiegel op te bouwen zodat er stapsgewijs toe kan worden gewerkt om hoge concentraties THC te verwerken.
 • De kuur wordt persoonlijk door Martinus bij je thuis of waar ook op locatie afgeleverd. Tevens is het mogelijk de kuur ook bij ons op locatie af te halen. Martinus is van beroep cannabis-coach en helpt vele duizenden personen om dit soort producten zo effectief mogelijk te gebruiken.
 
 

Martinus (cannabis-Coach) monitort en geeft dagelijkse begeleiding tijdens de gehele kuur: 

Martinus heeft als bekende cannabis-coach vele duizenden mensen geholpen aan deze producten geholpen de afgelopen jaren en kan erg veel goede tips geven die tijdens het doen van deze kuur erg handig zijn!

 

Hij deelt statistische gegevens van de stichting WietOliePuur en bespreekt dagelijks met updates de voortgang van het gehele traject. Martinus heeft veel ervaring met dit soort producten en mag ondertussen gezien worden als een expert op het gebied van cannabis en hennepproducten. Hij is dan ook een van de weinige cannabis-coaches van Nederland. Hij heeft de afgelopen jaren ongeveer 100.000 van dit soort producten verzonden en kan er dus erg veel over vertellen.

 

In de loop der jaren heeft Martinus veel onderzoek verricht naar onder andere de werkzame stofjes in dit soort producten en voornamelijk de stoffen die zich in de cannabispasta bevinden. Na veel praten met wereldberoemde cannabis experts en doctoren en door het enorm veel lezen over cannabis kwam hij tot de conclusie dat er bepaalde zuren, cannabinoïden en mineralen in de cannabis pasta zitten die ook terug te vinden zijn in bijvoorbeeld citroenen.

 

Ook heeft Martinus zich verdiept in de vele duizenden wettenschappelijke onderzoeken naar cannabis die te vinden zijn op de medicinale zoekmachine PUBMED.

 

Deze waardevolle kennis hebben wij meegenomen tijdens ons productieproces door naast een extractie te maken van de cannabis/ hennep planten, daar ook het extract van de citroenen en dennenappels en veel meer aan toe te voegen. Alle pasta en producten die we bij de stichting gebruiken zijn 100% biologisch en worden door de kweek-donateuren zelf gekweekt en daar waar kan geëxtraheerd.

 

Met andere woorden:

Het pure pasta extract van de stichting is uniek, 100% biologische en zo rijk mogelijk geproduceerd. We gebruiken ruim 20 verschillende soorten planten om zo de pasta nog potenter te maken dan dat hij al was. Zo zorgen we voor een goed product dat 100% voldoet aan de gestelde richtlijnen. Voor het maken van een pasta extract gebruiken wij 100% biologische cannabisplanten en deze groeien op zonder toevoeging van chemische voedingen. De pasta is gemaakt van duizenden uit het kweektraject voortkomende cannabis en hennepplanten.

Dit maakt onze pasta niet alleen uniek, maar op deze manier garanderen wij dat je een echte Full-Spectrum biologische cannabis pasta ontvangt. De pasta is vrij van welke pesticiden dan ook en is zoals hierboven al aangeven 100% biologisch.

 

Let dus goed op met met cannabis producten! Wand is het wel biologisch…?!

Het pure pasta extract van de stichting is 100% biologisch in tegenstelling tot wat velen aanbieden. Als de cannabis niet biologisch is maar bijvoorbeeld binnen geteeld zitten er zeker residuen van voeding (giftig) in de extracties! Vraag waar u ook wat koopt hoe komen jullie aan jullie cannabis en als het om ziekte gaat gebruik dan nooit iets wat niet binnen de kaders van de wet is geteeld en gebruik nooit cannabis wat niet biologische is ivm residuen van zware metalen en pesticiden! 

 

Dat onze pasta laboratorium getest is spreekt voor zich

Zo zijn er testrapportages aanwezig van externe laboratoria die precies aanduiden wat er in onze producten zit. Dit is een belangrijk punt, want als er geen biologische, onder de zon gegroeide en gedroogde cannabis/ hennep gebruikt is, zit de pasta waarschijnlijk vol met voedingstoffen uit de chemische voeding die de plant heeft gekregen tijdens zijn groeifase binnenshuis.
 
 
Pas daarom goed op waar jij je producten vandaan haalt!

Er zijn veel malafide verkopers op de markt die tegen dikke en soms veel te lage prijzen hun pasta aanbieden. Het is erg moeilijk as leek om te zien wat wel en niet klopt maar de beste tip in deze is: check de website op recensies, zijn ze benaderbaar en hebben ze eventueel andere klanten waarmee je in contact kunt komen? Is er een KVK-nummer te vinden op de site, monitoren ze mee en kun je bij ze terecht op locatie?

 

Al onze producten worden uitvoerig getest door externe laboratoria om er zeker van te zijn dat de olie niet verontreinigd is en dat de percentage kloppen. We testen op cannabinoïden, residuen en verontreinigingen zoals zware metalen en of bacteriën die absoluut niet in het product mogen voorkomen. Mensen helpen met cannabis en hennepproducten heeft de stichting als uitgangspunt, door jou een zo goed en efficiënt mogelijk product te verschaffen.

 

Als het gaat om gezondheid moet je zeker bij een bedrijf zijn die zijn puntje op de i heeft staan zoals dat bij de stichting wiet olie puur het geval is. De gehele stichting is onstaan nadat er bij Martinus zijn moeder kanker was ontdekt en de kwaliteit die Martinus voor zijn moeder maakt is ook de kwaliteit die men kan verwachten. 

 

We zijn trots op onze producten en staan er 100% achter!!! Check onze recensies, die spreken voor zich! 

Lees voor aanschaf de ervaringen van derden:

Volg de link onderaan dit document om een kijkje te nemen tussen onze recensies.
https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur

 

Alles gemaakt van meest hoogwaardige cannabis en hennep!

Je ontvangt alles wat we in huis hebben om elke lichaamsopname te stimuleren. We sluiten niets uit want volgens de wetenschap kan het per lichaam enorm verschillen over hoe de opname met dit soort producten werkt.

 • 3x per dag olie druppelen om een spiegel te bouwen
 • 1x per dag een capsule met pasta
 • 2x per dag thee
 • 5x per week aan een zetpil
 • 3x per dag een vezel capsules.
 • En tal van andere supplementen worden er ingezet. 

De lengte van de kuur is afhankelijk per persoon/ situatie. De gemiddelde tijd is 1,5 maanden opbouwen, vervolgens 3 maanden de pasta gebruiken en dan weer 2 tot 3 maanden met onderhoud doseringen doorgaan en de THC afbouwen met onze CBD-producten.

 

Alle producten die hierboven zijn beschreven zijn in deze tijd onbeperkt en hoeven niet meer los worden ingekocht. Zo weet je zeker; dat je niet hoeft bij te betalen.

 
 • Alles inclusief de totale tijd van de kuur
 • Apart en of alles loskopen kost gemiddeld rond 100% meer dan de kuur in zijn geheel. 
 • Men betaalt eigenlijk alleen de pasta en wat productie en de rest van de producten zijn gratis.
 • Advies en begeleiding die je niet hoeft te betalen, om fouten te voorkomen.
 

Het is zoals hierboven aangegeven belangrijk om deze kuur langzaam op te bouwen, aangezien je waarschijnlijk nog moet wennen aan de werking van het product. We moeten op zoek naar jouw maximale natuurlijke dosering. Ook dit alles lichten we toe tijden het bezoek en/of bel moment de eerste keer. Alle vragen die er zijn gaan we samen met jou en eventueel andere geliefden/ naasten beantwoorden.

 

Extra belangrijke informatie!

Wij doen geen medicinale uitspraken en/of geven niet aan dat dit product ziekten kan genezen. We raden aan alles in overleg met je arts of specialist te bespreken zodat iedereen op de hoogte is van wat je doet en gebruikt. We werken het liefst samen als jouw arts als hij/zij er voor open staat.

Daarbij stellen wij met jou en als nodig samen met de behandelend arts of specialist een behandelplan op; aan de hand van een op maat gemaakt schema verdelen wij deze 60 gram pasta en alle andere producten over een bepaalde periode.

 

Kennis:

Ook zitten er in de kuur tips over een aantal boeken zoals het boek van de wereldberoemde arts William Li, eet om ziekte te verslaan. Een boek vol met tips over voedingen die kunnen helpen bij bijvoorbeeld kanker. We bespreken het dokter Moermandieet en delen bevindingen van online doctoren op het gebied van o.a. kanker.

 

Boeken waar men veel belangrijke informatie kan terugvinden:

 

 • De arts (William Li) is bijvoorbeeld de arts die de oud USA President meneer Carter heeft geholpen tijdens zijn behandeling tegen kanker.
 • Ook komen er een aantal andere belangrijke wetenschappers aan bod waaronder David Sinclair en professor Thomas Seyfried.
 • We hebben duizenden personen geholpen aan dit soort producten en dat alles heeft ons natuurlijk een schatkist aan informatie opgeleverd.
 • Deze informatie delen we regelmatig met Nederlandse onderzoek en doctoren.Zo kan men op deze website onder het kopje documenten veel belangrijke informatie vinden van ons en natuurlijk ook van BMC-bureau medicinale cannabis. Het overheidsorgaan in Nederland die meer mag en kan vertellen over hennep/ cannabis.
 

Ook zijn er andere supplementen belangrijk om te gebruiken tijdens deze kuur en dat zijn bijvoorbeeld:

 

 • Backing soda, appelazijn en vooral een aantal paddenstoelen waarvan men weet dat ze erg goed werken bij bijvoorbeeld kanker. In Japan worden er bij behandelingen tegen kanker het elfenbankje en de gele reishi paddelstoel ingezet omdat ze erg goed werken en lichaam op diverse manieren stimuleren.
 • Een goede tip in deze is: Paul Stamets een wereldberoemde wetenschapper die zelfs op netflix terug is te vinden met zijn wonderbaarlijke onderzoeken naar kanker en paddenstoelen.

  Wordt het allemaal wat veel, de informatie die we delen? Maak je niet druk, Martinus kan alles uit zijn hoofd vertellen en opsommen zodat men niet alles hoeft te onthouden maar enkel de aanwijzingen hoeft te volgen. Martinus maakt je slimmer en laat zien wat te doen en waar de informatie gevonden kan worden. Als je zelf graag onderzoek wilt doen.

   

Hoe gebruik ik de cannabis kuur en vooral de pasta?

Dit is in een kleine opsomming niet uit te leggen maar toch volgt er een minimale opsomming om een klein idee te geven van wat we bedoelen en hoe het ongeveer moet gaan.

 

 • Olie en pasta kan op verschillende manieren ingenomen worden.
 • De meest gebruikelijke manier is oraal (druppelen onder de tong).
 • De pasta wordt in de meeste gevallen in capsules ingenomen.
 • Wij stemmen per persoon af, welke methode het effectiefst
 • Wij sluiten namelijk niets uit en proberen alle mogelijke manieren van inname mee te nemen.
 
 

Tip:

Wij raden aan om voor het gebruik van RSO-pasta contact op te nemen met de stichting voor advies en om af te stemmen of dit wel de juiste keuze voor u is.
 
 

Let op!

 • Vanwege hygiëne voorschriften kunnen wij de producten die verzonden zijn niet retour nemen. Mocht je de kuur willen aanschaffen, houd hier dan rekening mee!
 • Wist je dat er op PubMed de medicinale zoekmachine die elke dokter kent meer dan 11000 afgeronde onderzoeken staan naar cannabis!

Nieuwsartikelen

Wat betekent gezondheid voor jou

Waarom kiezen voor gezond zijn…

Community Life #5 Waarom kiezen voor gezond zijn? Morgen kun je rechtstreeks inschakelen via ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/StichtingWietOliePuur Bekijk de nieuwsbrief via:  https://sh1.sendinblue.com/ae7ki7jmv9pfe.html?t=1667303158

Lees verder »