Met de juiste begeleiding helpen wij je verder

Ontdek de unieke all-in-one cannabis totaal kuur
Met professionele begeleiding aan. Deze kuur, met als basis de welbekend Rick Simpson Oil (RSO), is een krachtige kuur welke wordt gemaakt van een onverdunde cannabispasta.

Bekijk de video hiernaast
Voor een uitgebreid uitleg over onze Cannabis Totaal Kuur.
Martinus van Lies legt gedetailleerd uit wat het is en hoe het werkt.
Alle informatie die u zou willen weten over deze kuur komt hierin aan bod.

De Cannabis Totaal Kuur; één pakket met alles wat u nodig heeft!
Bekijk, leer en bestel!

Cannabis Totaal Kuur
Klijk op de foto voor de video

Een divers aanbod "Cannabis totaal kuren"

Wij bieden een divers aanbod van complete kuren aan in duurvarianten van 3, 6 of 12 maanden.

Hieronder vind u een overzicht van de beschikbare opties:

RSO – kuur (meest gekozen)
Gebaseerd op het welbekende Rick Simpson Olie protocol (full-spectrum).

No Guidance – kuur
In het geval u geen professionele begeleiding van ons wenst, kunt u ervoor kiezen om deze uit de kuur te halen.

Betaal in termijnen
De cannabis totaal kuur met de mogelijkheid om in termijnen te betalen
(Stuur hiervoor een bericht naar ons WhatsApp service nummer 06 29 31 50 70).

Er zijn verschillende opties mogelijk voor deze kuur. 
Bekijk de mogelijkheden op de productpagina. Klik HIER voor meer informatie.

 

Wat ontvangt u allemaal?

tabel 1
tabel 1.2

Meer informatie

Mocht u vragen hebben of op zoek zijn naar advies, neem dan gerust contact op met Wietolie Puur. Dit kan via ons WhatsApp servicenummer 
0629315070, of stuur een e-mail naar info@wietoliepuur.nl

Wij bieden u optioneel professionele begeleiding tijdens de gehele RSO kuur. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen bij deze kuur kan ons team u veel nuttige tips geven tijdens de kuur.

Als cannabiscoaches, delen wij statische gegevens van de stichting WietOliePuur. Ook houden wij dagelijks de voortgang van het gehele traject bij. 

Wij hebben veel ervaring met dit soort producten en worden gezien als experts op het gebied van cannabis en hennepproducten.

Ons team van cannabiscoaches heeft jarenlange ervaring met soortgelijke zaken alsmede de verzending van meer dan 100.000 van dit soort items.
In de loop der jaren hebben wij veel onderzoek verricht naar de werkzame stoffen in deze producten. voornamelijk de stoffen die zich in de cannabis-pasta bevinden.

Niet alleen hebben wij ons verdiept in de vele duizenden wetenschappelijke onderzoeken naar cannabis die te vinden zijn op het medische platform PUBMED. Ook in de extractie van de cannabis/hennep planten. Dit zorgt voor een unieke samenstelling van onze RSO-producten. Bij de stichting worden alleen volledig organische producten gebruikt. Deze worden door onze donateurs zelf gekweekt en waar mogelijk geëxtraheerd.

Volg DEZE link om te kijken bij het product en de prijzen

Samenvatting

Onze stichting biedt een uniek en volledig organisch RSO-extract dat zo rijk mogelijk is geproduceerd door het gebruik van meer dan 10 verschillende soorten planten.

We maken gebruik van volledig organische cannabis- en hennepplanten die groeien zonder toevoeging van chemische voedingen. Hierdoor garanderen we dat onze pasta een echte Full-Spectrum, organische pasta is,. Vrij van pesticiden en welke voldoet aan de gestelde richtlijnen.

Getest
Onze extracten zijn grondig geanalyseerd door externe laboratoria en de testrapporten geven precies aan wat er in onze producten zit. Dit is van groot belang, omdat als er geen organisch geteelde hennep gebruikt is, de extracten waarschijnlijk vol zitten met stoffen uit chemische voeding die de planten hebben gekregen tijdens de groeifase binnenshuis. Daarom garanderen wij dat onze extracten organisch, en vrij van pesticiden, zware metalen en overige verontreinigingen zijn.
 

Onze extracten zijn gemaakt van vele cannabis- en hennepplanten, die zonder toevoeging van chemische voedingen groeien. Dit maakt hen niet alleen uniek, maar ook verzekerd van een echte Full-Spectrum samenstelling.

Geen pesticiden
De extracten zijn vrij van pesticiden en worden uitvoerig geanalyseerd door externe laboratoria om de kwaliteit te waarborgen. We adviseren om goed op te letten waar u uw producten vandaan haalt. Er zijn veel malafide verkopers op de markt die lagere kwaliteit producten aanbieden.

Wij staan achter onze producten en willen alleen het beste aanbieden voor onze afnemers. Onze stichting is ontstaan na de diagnose kanker bij de moeder van Martinus. We zijn trots op de kwaliteit van onze aangeboden producten.

Voordat u iets aanschaft, is het verstandig om de ervaringen van anderen te lezen. Volg de link hieronder om door onze recensies te lezen: https://www.kiyoh.com/reviews/1046278/stichting_wietoliepuur

Een compleet pakket

U ontvangt alles wat we in huis hebben om de opname van het product te stimuleren.

We sluiten niets uit, want volgens de wetenschap kan het per persoon verschillen hoe het lichaam reageert op dit soort producten.

Samen met diverse experts en therapeuten hebben we daarom deze pakketten zó samengesteld, dat er geen mogelijkheid met potentieel onbenut blijft.

Zo bent u verzekerd van het best mogelijke pakket en de best mogelijke begeleiding die u maar kunt wensen. 

delivery
where to start 1

Hoe te beginnen?

Elke cannabis totaal kuur heeft zijn eigen opbouwschema en elk persoon een eigen tolerantie.
De doseringsrichtlijn bij de RSO kuur luidt als volgt:
  • CBD-olie in de ochtend om het effect van de THC te dempen, en om een CBD spiegel te bouwen.
  • 1x per dag een vezel-capsule tijdens de lunch van rauw product. Ook hier treedt nauwelijks een psychoactief effect op.
  • In de middag/avond beginnen met olie druppelen onder de tong om een spiegel op te bouwen.
    Wanneer de opgebouwde spiegel het op termijn toelaat, wordt de olie vervangen met dagelijks 1 of 2 pure pasta-capsules.
  • 1x per dag een goede kruidenthee na het avond eten.
  • 3x per week op maandag, woensdag en vrijdag schiet u een zetpil voor het slapen gaan.
    Via rectale opname blijft het psychoactieve effect veelal uit omdat u zo het metabolisatieproces (first-pass effect) deels overslaat.

Het lijkt heel wat maar met de coaching van ons team wordt het, voor u het weet, een vaste routine!
Deze doseringen zijn richtlijnen en de daadwerkelijke dagelijkse dosering kan afwijken per kuur of persoon.

Elke kuur bevat tal van ondersteunende producten, waar we het in het advies op maat gesprek (intake) over gaan hebben!

De duur van de kuur is afhankelijk van de situatie per persoon. De gemiddelde duur komt op +/- anderhalve maand opbouwen, vervolgens 3 maanden de pure pasta gebruiken en afhankelijk van het resultaat, óf verder met de kuur, óf nog zo’n 2 maanden met onderhoudsdoseringen doorgaan waarbij de pure pasta wordt afgebouwd met behulp van onze CBD-producten.
LET OP:
Een 3 maanden kuur bevat 30ml puur extract en kan gezien worden als een “halve RSO kuur”.
Wat als u goede resultaten behaald?
Misschien durft u niet meer te stoppen. Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij ons kweektraject. U kunt met een aantal planten de kuur zo terugverdienen en het vaker of misschien wel jaarlijks herhalen.
AANVULLENDE PRODUCTEN / BEGELEIDING
Bent u na de duur van een kuur (nog) niet klaar en wenst u langer gebruik te maken van onze begeleiding of aanvullende producten?, dan kunt u deze eenvoudig aanschaffen op de productpagina van de Cannabis Totaal Kuur.

U kunt producten los bestellen, extra begeleiding aanvragen en/of uw kuur verlengen.
Kijk op de productpagina voor alle mogelijkheden.

Op ons Rumble video kanaal CannaLiveStream staan meer dan 100 cannabis video’s!

Volg DEZE link om een kijkje te nemen tussen de belangrijkste video’s die we voor u in 1 playlist hebben verzameld.

Al onze verkoopitems, zoals hierboven beschreven, zijn inbegrepen in de prijs en hoeven niet apart gekocht te worden. Hierdoor weet je zeker dat je geen extra kosten zult hebben. Gemiddeld zou het kopen ervan los ongeveer 4000 euro kosten. Maar bij ons betaal je alleen voor de begeleiding plus de pure pasta. De rest van de producten worden gedurende de kuur gratis aangevuld indien nodig.

Opbouwen
Het is belangrijk om de inname geleidelijk op te bouwen, aangezien je waarschijnlijk nog moet wennen aan de werking van het product.

We zoeken samen naar jouw maximale natuurlijke dosering.

Tijdens het eerste bezoek of telefoongesprek zullen we dit nader toelichten en alle vragen die je hebt beantwoorden. Samen met eventuele andere geliefden of naasten.

Groepsapp
We maken een groepsapp aan waar iedereen in mee mag kijken en waar wij in mee monitoren om de dagelijks updates te bespreken. Het voordeel van zo een groep is dat iedereen waarvan diegene die de kuur afneemt zich prettig bij voelt.

Samen in een groepsapp weten we meer en kunnen we sneller gezamenlijk overleggen en alles volgen.

Kennis
De kennis die wij hebben, is zeer waardevol. De arts, William Li, heeft bijvoorbeeld de oud-president Carter van de Verenigde Staten geholpen tijdens zijn behandeling tegen kanker. Hij heeft er ook een geweldig boek over geschreven die Martinus al voor u heeft gelezen.
Wij lezen gemiddeld 40 boeken per jaar en krijg door al deze informatie continu nieuwe inzichten en kennis binnen.

Ook zijn er andere belangrijke wetenschappers die wij benadrukken, zoals David Sinclair en professor Thomas Seyfried. Door de jaren heen hebben wij vele duizenden mensen geholpen met dit soort producten. Daardoor hebben we een schatkist aan informatie verzameld. Deze informatie delen wij regelmatig met Nederlandse onderzoekers en artsen.

Andere Supplementen
Ook zijn er andere supplementen belangrijk om te gebruiken tijdens deze kuur. Zoals bijvoorbeeld bakingsoda, appelazijn en specifieke paddenstoelen zoals het elfenbankje en de gele Reishi paddenstoel.

Deze worden in Japan ingezet bij behandelingen tegen kanker omdat ze het lichaam op diverse manieren stimuleren. Een goede tip in dit verband is om onderzoek te doen naar Paul Stamets, een wereldberoemde wetenschapper die op Netflix terug te vinden is met zijn wonderbaarlijke onderzoeken naar kanker en paddenstoelen. 
Het is afhankelijk van welke kuur u kiest, of deze additionele supplementen door ons aan u geleverd worden.

Geen zorgen
Als de hoeveelheid informatie die gedeeld wordt overweldigend lijkt, is er geen reden tot zorgen. Wij kunnen allen uit ons hoofd vertellen en opsommen, zodat u niet alles hoeft te onthouden maar enkel de aanwijzingen hoeft te volgen.

Wij willen u helpen om slimmer te worden en te laten zien wat te doen en waar u de informatie kunt vinden indien u zelf graag onderzoek wilt doen.

Tip:
Wij raden aan om vóór het gebruik van puur RSO-extract contact op te nemen met de stichting voor advies en om af te stemmen of dit wel de juiste keuze voor u is.

De boeken van Martinus zijn verkrijgbaar in de webshop.
Martinus heeft meerdere boeken geschreven en deze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop van de stichting WietOliePuur.
Wist u dat het boek over de stichting WietOliePuur gratis is? We storten het volledige bedrag terug in uw online wallet na aankoop.

We wensen u en al uw geliefden veel sterkte want uit ervaring weten we, dat u dit niet voor niets heeft gelezen en dat er iets speelt waar u hulp bij zoekt.

Onderzoek & Informatie

Onderzoek
Hoewel er veel onderzoek is gedaan naar de mogelijke medische voordelen van cannabis en er diverse bewijzen van de werking zijn. Is het belangrijk om te weten dat deze RSO-kuur niet bedoeld is als vervanging voor medisch advies of behandeling. Wij adviseren u om uw arts te raadplegen bij gezondheidsklachten. 
Hygiëne
Vanwege hygiënische redenen kunnen wij items die eenmaal verzonden zijn niet retour nemen. Bovendien, volgens PubMed, de medische zoekmachine waarop elke arts vertrouwt, staan er meer dan 12000 afgeronde onderzoeken over de voordelen van cannabis.
Informatie
De informatie die we delen over cannabisproducten is bedoeld als algemene kennis en is geen vervanging voor medisch advies van een arts. We doen geen medische uitspraken en raden u aan om altijd een arts te raadplegen voordat u begint met het gebruik van cannabisproducten. We zijn geen artsen en de informatie die we delen is niet bedoeld als diagnose of behandelingsadvies.
research

Nieuwsartikelen