Gratis producten via de stichting WietOliePuur!

De stichting WietOliePuur biedt een unieke oplossing voor mensen die op de reguliere manier niet in staat zijn om producten zoals cannabis- of hennepolie aan te schaffen vanwege de hoge kosten. Onze non-profit organisatie biedt een kwekers- en extraheer donateurschap waarmee donateurs samenwerken met onze stichting om deze producten te kweken en te extraheren. Hierdoor kun je bijna gratis aan deze producten komen en tegelijkertijd anderen helpen die deze producten ook nodig hebben.

Ons kwekers- en extraheer donateurschap is zeer gewild omdat veel mensen ieder jaar samenwerken met onze stichting. Dit helpt niet alleen bij het verkrijgen van deze producten tegen een lagere prijs, maar draagt ook bij aan het verdwijnen van taboes rond cannabis en hennep voor medicinale doeleinden. Onze stichting is gericht op mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor reguliere medicatie en wij werken binnen de kaders van de wet.

De stichting WietOliePuur biedt mensen met een medische aandoening een alternatief. Onze non-profit organisatie biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een kwekers- en extraheer donateurschap, waardoor je bijna gratis toegang hebt tot deze producten.

Onze stichting is uniek in de manier waarop we de productie van cannabis- en hennepproducten aanpakken. We werken samen met vele donateurs, die elk jaar weer meehelpen met de productie binnen de kaders van de wet. Hierdoor kunnen we de producten tegen een betaalbare prijs aanbieden en tegelijkertijd bijdragen aan het verdwijnen van taboes rond het medicinale gebruik van cannabis.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan ons donateurschap of als je op zoek bent naar een alternatief voor reguliere behandelingen, dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons WhatsApp servicenummer 0629315070 of via e-mail op info@wietoliepuur.nl. Onze medewerkers staan klaar om je verder te helpen en te adviseren over de mogelijkheden die we bieden.

 

Waarom mee kweken en ook extraheren bij de stichting? 

waarom maar maximaal 5 wietplanten in je tuin ok zijn?

Onze stichting is gespecialiseerd in het verstrekken van gratis cannabisproducten aan donateurs die lijden aan specifieke gezondheidsproblemen. Wij bieden alternatieven en werken daarom samen met donateurs die binnen de wetgeving van Nederland maximaal 5 wietplanten kweken. Ons initiatief, dat al sinds 2017 loopt, maakt gebruik van het gedoogbeleid en kweekt de planten alleen buiten in een tuin. Wij zijn toegewijd aan het helpen van zoveel mogelijk mensen, maar begrijpen dat niet iedereen in staat is om mee te doen. Als u geïnteresseerd bent in ons programma, neem dan gerust contact met ons op via ons whatsapp service nummer 0629315070 of email ons op info@wietoliepuur.nl. 

 

Wilt u weten hoe u op een legale manier kunt kweken met 5 wietplanten? Bij onze stichting helpen wij mensen die op zoek zijn naar alternatieven voor reguliere medicijnen. Wij maken gebruik van het gedoogbeleid in Nederland waardoor het kweken van maximaal 5 wietplanten is toegestaan.

Onze stichting is opgericht in 2018 en sindsdien hebben we vele donateurs geholpen met het opzetten van hun eigen kweekproject. Wij geloven dat iedereen recht heeft op toegang tot de geneeskrachtige eigenschappen van cannabis, en daarom willen wij onze kennis en ervaring graag met u delen.

Wij bieden u een unieke kans om zelf uw eigen wiet te kweken met onze professionele ondersteuning. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste zaden, het opzetten van uw kweekruimte en het onderhoud van uw planten. Wij bieden ook een Whatsapp service nummer 0629315070 of email ons op info@wietoliepuur.nl

Het kweken van wietplanten moet echter wel volgens de wet worden gedaan. Onze stichting werkt alleen met het maximaal toegestane aantal van 5 planten en deze mogen alleen buiten worden opgekweekt. Binnen kweken is namelijk illegaal en daarom werken wij daar niet aan mee.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het kweken van wietplanten. Dit kan een uitkomst bieden voor mensen die lijden aan chronische pijn of aandoeningen waarvoor reguliere medicijnen geen oplossing bieden. Maar ook voor mensen die gewoon graag een eigen kweekproject willen starten.

Onze stichting staat voor transparantie en eerlijk! benieuwd naar wat anderen over ons zeggen en schrijven? Google bijvoorbeeld eens stichting wietoliepuur en recensies!