Kweken en extraheren min

NIEUW! Iedere 2e woensdag van de maand worden er extractie workshops georganiseerd. Van 18.00 uur tot 20.00 uur laat Martinus u zien hoe u op een simpele, veilige en dus verantwoordelijke manier een extractie kunt maken.
De stichting organiseert deze workshops omdat we onze kennis en kunde op het gebied van extraheren graag willen doorgeven. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige bijkomstigheid om de donateurs persoonlijk te leren kennen.
Bent u kweek/extraheer donateur of bent u van plan om met ons mee te kweken? Dan sluit deze workshop hier perfect op aan. Uiteraard kunt u ook mee doen als u brons, zilver of gold donateur bent! Naast de persoonlijke begeleiding, koffie, thee en wat lekkers zijn ook alle producten die nodig zijn om een extract te maken hierbij inbegrepen.
U kunt dan denken aan de destilatoren, alcohol en plantmateriaal.. En als kers op de taart ontvangt u na afloop het felbegeerde extractie certificaat van de stichting WietOliePuur!
Samen in een ongedwongen sfeer de perfecte extractie maken? Geef u dan tijdig op door ons een berichtje te sturen naar ons servicenummer 0613591490 of te emaillen naar info@wietoliepuur.nl Vol = vol (beperkte toegang)

Bent u benieuwd of heeft u vragen over cannabis/hennep producten? De CsC Stichting WietOliePuur organiseert regelmatig gezellige, maar vooral leerzame informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u door middel van een presentatie uitleg over hennep en cannabisproducten. We gaan in op wetenschappelijke feiten en luisteren naar verhalen van ervaringsdeskundigen. We testen op locatie een aantal producten, zoals olie en crème. In de pauze wordt er heerlijke CBD thee geschonken. Na de pauze is er ruimte voor vraag en antwoord vanuit de zaal. Tevens organiseren we online bijeenkomsten waar u live uw vragen kunt stellen.

We hopen u snel te mogen ontmoeten, tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.

Voor meer informatie en data aanstaande bijeenkomsten zijn we bereikbaar via ons service nummer 0613591490 (WhatsApp, Telegram en Signal) of info@wietoliepuur.nl

afbeelding 8 bijeenkomsten page

Krijgt jullie patiëntenvereniging/instelling de laatste tijd ook zoveel vragen over hennep/cannabisolie? De stichting WietOliePuur organiseert met veel verschillende verenigingen en instellingen interessante bijeenkomsten. Deze speciaal georganiseerde evenementen worden afgestemd op de wensen en behoeften van de desbetreffende organisatie. Lijkt het u interessant om samen met de stichting een gezellige maar vooral leerzame lezing bij jullie op locatie te organiseren? Ouderenbonden, vrouwengildes, bedrijven, verenigingen en instellingen zijn van harte welkom, om samen met ons iets te organiseren. Wij weten uit ervaring dat de eerste vraag zal zijn; ‘wat gaat dit ons kosten?’ Wij vragen alleen een reiskostenvergoeding van 0,20 cent per km. En een vergoeding voor de producten die getest worden. De entree is geheel gratis en er worden geen andere kosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie en data aanstaande bijeenkomsten zijn we bereikbaar via ons service nummer 0613591490 (WhatsApp, Signal en Telegram) of info@wietoliepuur.nl