Kweken en extraheren min

Samen extraheren.. voor elkaar, door elkaar!

De stichting organiseert deze workshops omdat we onze kennis en kunde op het gebied van extraheren graag willen doorgeven. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige bijkomstigheid om de donateurs persoonlijk te leren kennen.

Ben je kweek/extraheer donateur of van plan om met ons mee te kweken?

Dan sluit deze workshop hier perfect op aan. Naast de persoonlijke begeleiding, koffie, thee en wat lekkers zijn ook alle producten die nodig zijn om een extract te maken hierbij inbegrepen.

All inclusive!

Je kunt dan denken aan de destilatoren, alcohol en plantmateriaal. Als kers op de taart ontvangen alle deelnemers na afloop het felbegeerde extractie certificaat van de stichting WietOliePuur!

Samen in een ongedwongen sfeer de perfecte extractie maken? Geef je dan tijdig op door ons een berichtje te sturen naar ons servicenummer 0613591490 of te e-mailen naar info@wietoliepuur.nl Vol = vol (beperkte toegang)

Gezamenlijk slimmer worden?

De Stichting WietOliePuur organiseert regelmatig gezellige, maar vooral leerzame informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je door middel van een presentatie uitleg over hennep en cannabisproducten. We gaan in op wetenschappelijke feiten en luisteren naar verhalen van ervaringsdeskundigen. We testen op locatie een aantal producten, zoals olie en crème. In de pauze wordt er heerlijke CBD thee geschonken. Na de pauze is er ruimte voor vraag en antwoord vanuit de zaal. Tevens organiseren we online bijeenkomsten waar je live al vragen kunt stellen. We hopen je snel te mogen ontmoeten, tijdens een van onze informatiebijeenkomsten.

afbeelding 8 bijeenkomsten page

Afgestemde lezingen per doelgroep

De stichting WietOliePuur organiseert met veel verschillende verenigingen en instellingen interessante bijeenkomsten. Deze speciaal georganiseerde evenementen worden afgestemd op de wensen en behoeften van de desbetreffende organisatie. Lijkt het  je interessant om samen met de stichting een gezellige maar vooral leerzame lezing bij jullie op locatie te organiseren? Ouderenbonden, vrouwengildes, bedrijven, verenigingen en instellingen zijn van harte welkom, om samen met ons iets te organiseren. Wij weten uit ervaring dat de eerste vraag zal zijn; ‘wat gaat dit ons kosten?’ Wij vragen alleen een reiskostenvergoeding van 0,20 cent per km. En een vergoeding voor de producten die getest worden. De entree is geheel gratis en er worden geen andere kosten in rekening gebracht.